Formulier voor herroeping Huisdierenacademie

Dit formulier alleen invullen en terugsturen als u de overeenkomst wilt herroepen binnen de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen.

Meer informatie over opzeggen, annuleren en de wettelijke bedenktermijn vindt u in onze algemene verkoopvoorwaarden. Stuur dit formulier naar contact@huisdierenacademie.nl of naar Huisdierenacademie/Kalumi, Dollard 105, 8032 KC Zwolle.

Een annulering is alleen geldig wanneer deze schriftelijk door ons is ontvangen en vervolgens schriftelijk door ons wordt bevestigd. Na ontvangst van een annulering sturen wij binnen 24 uur de bevestiging via e-mail.

Annuleert u via e-mail dan mag u de bevestiging binnen 24 uur verwachten. Annuleert u via de post houdt er dan rekening mee dat de bevestiging, afhankelijk van het bezorgmoment, tot 4 dagen kan duren.

Laat de bevestiging van onze kant op zich wachten, dan is uw annulering wellicht niet ontvangen. Neem dan telefonisch contact op zodat uw annulering alsnog worden doorgevoerd. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 06 12117517 (Kalumi). Bij geen gehoor kunt u uw gegevens achterlaten op de voicemail. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Hierbij deel ik u mede dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende dienst herroep:

Bij voorkeur invullen in blokletters i.v.m. de leesbaarheid

Opleidingsgegevens

Naam cursus, lezing, training, workshop:

Datum cursus, lezing, training, workshop:

Klantgegevens

Voor- en achternaam:

Adres:

Telefoonnummer:

E-mailadres:

Datum:

Handtekening: